TOGARASHI

AKITA'S

NIEUWS

Op deze plek houden wij u op de hoogte van alle nieuwtjes betreffende onze honden.

May 9, 2020

Sachi heeft het weer goed gedaan, op 7 mei zijn se geboren. Drie witte en drie rode en van iedere kleur twee reuen en een teefje. Moeder en pups verkeren in blakende gezondheid.

April 17, 2020

De Dekking van Sachi is ook gelukt. Wij verwachten rond 15 mei ons zevende (shichi) nestje pups met als moeder Togarashi Sachi Go Ichi en met de vader Hiroyuki go Hajimari.

March 1, 2020

Op 28 februari zijn ze begin van de avond ter wereld gekomen. 1 teefje en 4 reutjes. allemaal rood en in goede conditie. Maiko doet het ook super als moeder.

February 1, 2020

Hoera, de dekking van onze teef Maiko met Hiroyuki go Hajimari is gelukt, wij verwachten het nest in de eerste week van maart.

Hurray, our little girl Maiko is expecting and the litter will be due beginning of March.

December 30, 2019

Een hond moet minimaal 27 maanden zijn om zijn of haar Nederlandse kampioenstitel te halen ook al heeft hij of zij al de benodigde CAC's voor die tijd gehaald en moet er dan ook nog een reserve CAC behaald worden om de titel te krijgen.

Omdat Maiko al de benodigde punte...

May 4, 2019

​​Op 29 mei zijn we met ons kwartet naar de ECVO oogspecialist geweest en allemaal waren ze weer vrij van oogziekten. Gelijk hebben we van Ayoshi, Zumi en Sachi bloed afgenomen voor het onderzoek naar erfelijke oogziekten van Akita's en Shiba's wat wordt gedaan door de...

April 27, 2019

Maiko heeft op 16 en 17 november 2018 in de tussenklasse haar eerste volwassen Duitse VDH punten te pakken, zowel op de Bundessieger als op de Internationale show kreeg ze 1 Uitmuntend.

September 23, 2018

Op 23 september is Maiko 'Best Opposite Sex' geworden in een sterk deelnemersveld op de clubkampioenschappen van de NVAY onder auspiciën van de Stichting Keesachtigen en Poolhonden in Zutphen.

September 23, 2018

Op 1 en 2 september heeft Maiko het in Bremen erg goed gedaan. Ze heeft nu alle punten om zich Duits VDH én Duits DCNH jeugdkampioen te noemen.

Sachi heeft het ook goed gedaan en haalt hier haar eerste punt op weg naar Duits Kampioen.

August 4, 2018

Vandaag in Den Bosch bij de Brabant-Cup Beste Jeugd-akita enBOS geworden. Maiko in nu NL jeugdkampioen en heeft al alle punten om NL Kampioen te worden. Helaas moet ze 27 maanden oud zijn om die titel te mogen dragen. Dus moet ze geduld hebben!  

Please reload

We are a member of the Dutch Akita Club (NVAI) and Nippon Inu.

Our kennel is registered at the Dutch Kennel Club (Raad van Beheer).

© 2014 by TOGARASHI AKITA'S.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now